DE MOOISTE LIEFDESHERINNERING

Wil jij je geliefde de mooiste dag van zijn of haar leven bezorgen? Maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Of besteed je het gewoon liever uit? Lovepreps staat voor je klaar. Van voorbereiding tot uitvoering. Van arrangement voor twee tot een feestje op maat. Klein, maar onvergetelijk.

Maak je keuze

LIEFDESARRANGEMENT 
VOOR TWEE
LIEFDESFEEST
OP MAAT

Liefdesarrangement voor twee

Ben je van plan een huwelijksaanzoek te doen? Of wil je je partner verrassen voor jullie jubileum? Of wil je gewoon even samen lekker weg? Maak dan een keuze uit 1 van de 4 romantische liefdesarrangementen. Heb je andere wensen? Kies dan voor een arrangement op maat

Privé-arrangement


Een overnachting in een vakantiehuis met een warm uitnodigend karakter. Inclusief romantische setting, een fotoshoot en een privéchefkok.


PRIVÉ-ARRANGEMENT

Hotelarrangement


Een overnachting in een prachtige kamer van een 5-sterrenhotel. Inclusief romantische setting, fotoshoot, ontbijt en haute cuisine diner.


HOTELARRANGEMENT

Strandarrangement


Een mooie avond aan het strand. Inclusief romantische setting, fotoshoot en diner bij een Michelin restaurant.


STRANDARRANGEMENT

Natuurarrangement


Een dagje omgeven door natuur én romantiek. Inclusief romantische setting, fotoshoot en een 5-gangendiner in een restaurant.


NATUURARRANGEMENT

Liever een arrangement voor twee op maat?


Dat kan! Lovepreps gaat graag aan de slag met je wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


ARRANGEMENT OP MAAT

Liefdesfeest op maat

Hulp nodig bij het organiseren van een intiem feestje voor je verloving, huwelijk of jubileum? Of heb je een andere reden om de liefde te vieren zoals bijvoorbeeld voor je ouders, je kind(eren) of beste vriend(in)? Lovepreps regelt jouw liefdesfeest. Helemaal van A tot Z.VERLOVINGHUWELIJKJUBILEUMANDERE LIEFDESVIERING