home -> blogs

11 grote voordelen van een kleine bruiloft

Sasha Persulessy, 28-10-2020

Lovepreps organiseert intieme kleinschalige bruiloften voor maximaal 50 personen. Er is hier voor gekozen omdat je dan niet omgeven bent met honderden gasten, maar beleeft de dag heel intens met een klein gezelschap. Steeds meer mensen kiezen voor een kleine bruiloft. Wat is een kleine bruiloft en waarom kiezen de meeste mensen hiervoor? Lovepreps onderzocht de voordelen ervan!

LEES MEER

Geschiedenis van het huwelijk

Sasha Persulessy, 12-10-2020

Lovepreps organiseert intieme en kleinschalige huwelijken want hoe mooi vinden wij het dat mensen de liefde willen vieren met elkaar en met hun naasten erbij. Daar wilt Lovepreps zeker onderdeel van zijn. Het huwelijk, één en al romantiek! Tenminste dat is de eerste gedachte die door ons heen gaat. Maar vroeger was dat niet zo. Het huwelijk kent een hele lange geschiedenis, maar wat weten wij daar eigenlijk van?

LEES MEER

Een goede champagne hoort erbij

Sasha Persulessy, 06-10-2020

Lovepreps wilde een goede keuze maken voor een champagne dat inbegrepen zit bij alle arrangementen. Na een aantal champagnes te hebben geproefd en advies weten te genereren bij een ervaren sommelier, is de keuze gevallen op Billecart Salmon Brut Réserve. Ben je nog niet bekend met deze prachtige champagne? In deze blog is het mooie verhaal te lezen van Billecart Salmon.

LEES MEER

Krasnapolsky, de ambitieuze kleermaker

Sasha Persulessy, 01-10-2020

Lovepreps wilde niet zomaar een hotel uitkiezen voor het hotel-arrangement; een 5 sterrenhotel op een unieke locatie met een prachtige geschiedenis. Uiteraard is de keuze gevallen op NH Grand Hotel Krasnapolsky! Wat weet jij eigenlijk van dit hotel?

LEES MEER

3 tips om het juiste liefdesarrangement te kiezen

Sasha Persulessy, 18-9-2020

Lovepreps heeft 4 verschillende liefdesarrangementen voor twee personen. Maar wat is de juiste keuze voor jou en je partner? Die beslissing kan soms lastig zijn. Heb je keuzestress? In deze blog helpt Lovevpreps jou voor het arrangement te kiezen dat bij jullie past.

LEES MEER